VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
KALMAR
SV

Välkommen att lyssna till entreprenören och ledarskapscoachen Maria Elander!

Nätverket Young Ladies in Business (YLB) har äran att bjuda in unga drivna kvinnor till årets kick-off event. Inspirationskvällen kommer att hållas digitalt via Zoom den 19:e oktober kl 17.00.Kvällen kommer att bestå av två delar. I första delen bjuder Maria Elander på en inspirerande föreläsning om sina erfarenheter i affärslivet och dela med sig av tips för att lyckas i affärsvärlden. Maria har bland annat bott och arbetat internationellt i över 25 år varav 13 år på globala ledande positioner inom IKEA. Sedan 6 år tillbaka driver hon eget företag där en del av hennes uppdrag är att vara ansvarig för Juniorledarskapskademin på Linnéuniversitetet.

Maria berättar:
”Redan som ung tog min nyfikenhet mig på vägar som jag inte hamnat på om jag gett efter för mina rädslor att göra fel. Jag kommer att berätta om mina erfarenheter och inte spikraka väg genom livet. Allt från att hoppa av en kommande karriär som klassisk sångerska, när jag som 25-åring reste runt i Sverige och sålde datorer och var den enda kvinnan i hotellets frukostmatsal, när jag bodde i London och öppnade galleri för svenska konstnärer till mina stoltaste ögonblick på IKEA”

Efter det förtsätter vi med en Q&A del där alla får möjligheten att ställa frågor och dela med sina åsikter med varandra. Vi kommer även att bjuda in UF-alumner, de som tidigare har drivit UF-företag via Ung Företagsamhet, där de också får en möjlighet att vara med och bli inspirerade.

OBS! Begränsat antal platser.
Anmälan görs i formulären: https://forms.gle/tXYqPqNvcN1DnoDE9
Det sista anmälningsdatumet är torsdag den 19:e oktober, kl.15.00.Prenumerera på vårt nyhetsbrev!