VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
KALMAR
SV

Young Ladies in Business

Young Ladies in Business (YLB) är ett dynamiskt nätverk där unga, drivna kvinnor får en chans att mötas

Young Ladies in Business

Välkommen till YLB – Kalmars nätverk för unga drivna kvinnor! Vårt syfte är att stärka och stötta unga kvinnors entreprenörskap på olika sätt. Med hjälp av föreläsningar, nätverksträffar, inspiration och förebilder vill vi hjälpa unga kvinnor att utvecklas och våga ta steget att följa sina drömmar!

Att just nätverka är centralt i allt vi gör och därför vi skapar en miljö som är tillåtande, upplyftande och stöttande. Vi samarbetar med Drivhuset och Linnéuniversitetet och vänder oss till dem som är drivande och framåt. Vi vill att fler kvinnor ska vilja och våga satsa på sina idéer!

Det krävs inget medlemskap för att kunna vara med på nätverksträffar och aktiviteter med YLB och att delta är alltid kostnadsfritt. Nätverket vänder sig mot unga kvinnor och icke- binära och vi som är med är en mix utav universitetsstudenter, anställda, egna företagare, entreprenörer och andra intresserade.

För att vara med i nätverket behöver du inte vilja starta eget, driva ett eget företag eller sitta på någon innovativ affärsidé. Det viktigaste är att du vill utvecklas och träffa andra med liknande ambitioner och målsättningar. Varmt välkommen in i vår gemenskap!

Du hittar våra kommande aktiviteter med vårt nätverk i fliken Kalender, högst upp på sidan.

Nätverksträff med YLB
Nätverksträff med YLB i Kalmar


Möt våra projektledare!

De träffar och aktiviteter som sker i nätverket planeras och genomförs ideellt av våra duktiga projektledare. Har du en idé till en nätverksträff eller vill du gå med i vår projektgrupp? Kontakta ylb@drivhuset.se så hör vi av oss!

”Hej!

Denja Eliassi heter jag och är 22 år gammal. Jag studerar idag på socionomprogrammet i Kalmar vid Linnéuniversitet. Jag har under många år varit aktiv i diverse ideella föreningar och verksamheter som arbetat med frågor som jag varit engagerad i.

YLB är ett viktigt nätverk som möjliggör för unga kvinnor att utvecklas på olika plan. Som projektledare för YLB ser jag mycket framemot att få planera intressanta och givande aktiviteter för deltagarna.

Ett tips jag har till andra unga kvinnor är att nätverka och delta på olika arrangemang och träffar för att möta andra och utbyta idéer och erfarenheter.

Jag hoppas att de unga kvinnor som är intresserade av ledarskap, karriär och entreprenörskap blir delaktiga i vårt nätverk och tillsammans får ett värdefullt utbyte och inspiration.

Alla som är intresserade är varmt välkomna att delta på våra nätverksträffar! ”

Mvh/ Denja

Denja Eliassi, projektledare 2021

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!