VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
KALMAR
SV

Young Ladies in Business

Young Ladies in Business (YLB) är ett dynamiskt nätverk där unga, drivna kvinnor får en chans att mötas

Young Ladies in Business

Välkommen till YLB – Kalmars nätverk för unga drivna kvinnor! Vårt syfte är att stärka och stötta unga kvinnors entreprenörskap på olika sätt. Med hjälp av föreläsningar, intressanta events, inspiration och förebilder vill vi hjälpa unga kvinnor att utvecklas.

Att just nätverka är centralt i allt vi gör och därför vi skapar en miljö som är tillåtande, upplyftande och stöttande. Vi samarbetar med Linnéuniversitetet och vänder oss till dem som är drivande och framåt. Vi vill att fler kvinnor ska vilja och våga satsa på sina idéer!

För att vara med i nätverket behöver du inte vilja starta eget, driva ett eget företag eller sitta på någon innovativ affärsidé. Det viktigaste är att du vill utvecklas och träffa andra med liknande ambitioner och målsättningar. Nätverket är till för såväl studenter som anställda, egna företagare, entreprenörer och andra intresserade.  Välkommen in i vår gemenskap!

Du hittar våra kommande event i sidomenyn till höger.

Nätverket är en del av Drivhuset Kalmars verksamhet.

Nätverksträff med YLB
Nätverksträff med YLB


Möt våra projektledare

De träffar och aktiviteter som sker i nätverket planeras och genomförs ideellt av våra duktiga projektledare. Har du en idé till en nätverksträff eller vill du gå med i vår projektgrupp? Kontakta kalmar@drivhuset.se så hör vi av oss!

”Hej

Mitt namn är Adelina Zeka, är 22 år gammal och studerar tredje året på Detaljhandel och Service Management – programmet vid Linnéuniversitetet i Kalmar. 

Jag valde att bli projektledare för YLB för att jag tycker att det är ett viktigt nätverk för att inspirera kvinnor till att gå sin egen väg.

Ett tips som jag har till unga kvinnor som vill få ett försprång ut i karriärslivet är att nätverka! Det ger en möjlighet att träffa människor som kan ge en positiv inverkan för ens karriärväg som kan förändra till det bättre.”

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!