VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
KALMAR
SV

Vägledning

Vi utgår alltid från där du befinner dig idag. Alla våra vägledningar är kostnadsfria och sker under sekretess.

.
.

Välkommen att boka en vägledning hos oss!

Hos Drivhuset får du hjälp att se möjligheter och lösningar för din idé. Vi utgår från din kompetens och erfarenhet och kartlägger vad du behöver ha hjälp med för att kunna komma vidare med din idé. Fokus ligger på dig som entreprenör och inte på idén, för idéer bedömer vi aldrig.

Vi anpassar vägledningen utefter dina behov och din specifika situation. Genom att forma idén utifrån den feedback du får från oss på Drivhuset och den målgrupp du jobbar mot kommer du att utveckla en livskraftig idé som är redo för marknaden.

All vägledning är kostnadsfri och sker under sekretess. Ta första steget mot att förverkliga din idé. Boka ett vägledningsmöte med oss idag!

Framgångsrikt entreprenörskap
Varje år genomför Drivhuset över 4 000 vägledningar, vilket leder till över 1 000 nya företag. 85 procent av dem som startar med hjälp av Drivhuset har kvar sitt företag efter 3 år. Det kallar vi livskraftigt!

.
.

Sara Johansson, Verksamhetsledare

Brinner för idéutveckling och entreprenörskap. Har utbildning inom bland annat mönsterkonstruktion, sömnad, konst och entreprenörskap. Har även drivit eget företag under några år. Utöver min kandidatexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap så har jag arbetat för kommunen i olika projekt. Bland annat inom apputveckling. Jag kan inte skriva en enda rad kod, men koncept och wireframes har jag koll på!

Jag hjälper dig gärna att utveckla din idé och har bra kontakter inom kommun, näringsliv och den kulturella sektorn!


Boka vägledning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!