VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
KALMAR
SV

Möt Jens Pålsson – Drivhusetentreprenör

Jag heter Jens Pålsson, är nyss 24 år fyllda och studerar Ekonomistyrning på Linnéuniversitetet i Kalmar. På fritiden sitter jag som ordförande i Kalmar ESS och driver mitt egna företag, Jempas.

För två år sen när jag bodde i USA så blev jag, som många andra amerikaner, fäst vid nötsmör. Så, när jag flyttade hem igen och insåg bristen på just detta, så började jag producera sitt eget. Detta resulterade i ett eget företag, Jempas, vars produkter idag finns i butiker både på Öland och i Kalmar.

Jempas producerar hasselnötssmör och mandelsmör som är 100% gjort på rostade nötter, helt utan tillsatser och konserveringsmedel. Det finns idag att köpa på Café OAS, Stenladan och Fredrikssons Smakglädje, men lär under 2020 finnas på många fler ställen!

Foto: Linn Adolfsson Nöjesnytt Kalmar
Foto: Linn Adolfsson Nöjesnytt Kalmar

Relaterade historier

Se alla historier

Katja Johansson Design

För knappt ett år sedan startade jag mitt företag Katja Johansson Design....

Läs mer

Queens of Kalmar

Queens of Kalmar started as a jumble of ideas. We had just...

Läs mer

Möt Julia Björknert – Drivhusetentreprenör

Jag heter Julia Björknert och driver initiativet Briljanta tillsammans. Jag startade det...

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!