VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
KALMAR
SV

Nutcracker 2023

Välkommen till Nutcracker – en innovativ workshop som ger dig som student möjlighet att använda ditt kreativa tänkande för att hjälpa företag att hitta nya lösningar på olika utmaningar. Under Nutcracker formulerar företaget frågeställningar som ni som deltagare sedan får lösa genom att generera en mängd idéer. Övningen avslutas med att företaget väljer ett vinnande lag som får fortsätta att utveckla idéerna vidare i en fördjupad diskussion.

Förutom att Nutcracker är en rolig och spännande utmaning för dig som student, så ger det dig också en ypperlig möjlighet att knyta kontakter med lokala företag och kanske öppna dörrar för framtida projektarbeten eller anställning. Dessutom får du ett certifikat som bevis på din deltagande i den innovativa processen – något som definitivt kommer att skilja dig från andra på ditt CV.

Företag som tidigare har deltagit i Nutcracker har gett mycket positiv feedback och berättat om nya insikter och produktutveckling som de har fått genom workshoppen. Nutcracker ger studenterna möjlighet att titta på frågor och utmaningar ur ett annat perspektiv och med ”nya ögon”, vilket ofta leder till oväntade lösningar och idéer.

Inför Nutcracker tar företaget fram tre frågor som de vill ha hjälp med, samt ett infoblad som ger bakgrund om företaget och till frågeställningarna. Detta ger er studenter en bra grund att stå på och möjlighet att på ett effektivt sätt dyka ner i problemställningarna. Vi kommer att vara i universitetets nya lokal Business lab och bjuder medverkande studenter på lunch.

Nutcracker är en fantastisk möjlighet för dig som student att utveckla dina färdigheter och kompetenser samtidigt som du får möjlighet att arbeta tillsammans med lokala företag och bidra till deras utveckling.

Vi ser fram emot att se dig på Nutcracker!

Begränsat antal platser
Lunch ingår till anmälda deltagare

Nutcracker 2023

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!