VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
KALMAR
SV

Katja Johansson Design

För knappt ett år sedan startade jag mitt företag Katja Johansson Design. Katja Johansson Design är ett klädmärke där alla plagg designas och sys av mig. Det finns inga färdiga plagg att köpa utan alla plagg sys upp på beställning och beställs via Katja Johansson Design. Utöver att jag jobbar med mina egna kollektioner tar jag även emot specialbeställningar, såsom brudklänningar eller andra specialbeställningar, i mån av tid. Den här hösten jobbar jag med tv-programmet Idol, där jag ingår i stylingteamet och syr plagg samt syr om plagg till deltagarna. Min design blev också uppmärksammad i augustinumret i tidningen ELLE tidigare i år.

En av de bästa sakerna med att starta eget har för mig varit att det har öppnat många dörrar. Jag kan ta sömnadsuppdrag på ett annat sätt nu än tidigare, jag kan nå ut med min design på ett annat sätt och på ett personligt plan upplever jag att jag har blivit modigare. Design och sömnad är min stora passion i livet och genom att starta eget har jag följt min dröm.


Instagram
Hemsida

Relaterade historier

Se alla historier

Queens of Kalmar

Queens of Kalmar started as a jumble of ideas. We had just...

Läs mer

Möt Julia Björknert – Drivhusetentreprenör

Jag heter Julia Björknert och driver initiativet Briljanta tillsammans. Jag startade det...

Läs mer

Möt Jens Pålsson – Drivhusetentreprenör

Jag heter Jens Pålsson, är nyss 24 år fyllda och studerar Ekonomistyrning...

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!