VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
KALMAR
SV

Nätverk för studenter

Detta nätverk är till för dig som studerar på Linnéuniversitetet och som vill lära känna andra drivna studenter, möta beslutsfattare och nätverka med intressanta företag!

Oavsett studieinriktning eller hur länge du studerat så kan du vara med. Vi möts alltid upp på Drivhuset och deltar gemensamt på nätverksträffar och event runt om i Kalmar stad. På så sätt deltar du aldrig ensam, även om du väljer att anmäla dig själv eller tillsammans med en vän.

Vår vision är att detta nätverk ska hjälpa er studenter att lära känna Kalmar stad och de människor som verkar och bor här.

Här händer alltid något spännande – häng med!


Varför ska jag vara med i ett nätverk?


Bollplank
Om du har en idé eller ett problem kan du ofta hitta någon i nätverket med kunskap och erfarenhet i ämnet. Visst kan du googla, men inget slår livserfarenhet!

Nya idéer & tankar
Att träffa människor med helt annan bakgrund och erfarenhet kan många gånger ge nya insikter. Kanske har ditt problem eller idé en helt annan lösning än du tidigare tänkt.

Få nya kontakter
Kanske är det via nätverket som du får drömjobbet, eller hittar rätt person att starta företag med. Det skadar sällan att ha människor i sitt nätverk att höra av sig till.

Nätverket hittar du på LinkedIn. Om du inte vill ha ett konto på LinkedIn kan du hitta information om nästa nätverksträff via kalendern här på hemsidan och på vår Instagram.


Klicka på knappen nedan så kommer du direkt till gruppen på LinkedIn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!