VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
KALMAR
SV

Projektledning och entreprenöriellt ledarskap

Drivhuset är tillbaka med sin populära projektledarutbildning - nu med nya inslag från Drivhusets forskningsbaserade metod TOOKIG!

Att kunna leda ett projekt och förstå ett projekts olika moment är värdefulla kunskaper, såväl för ditt framtida arbetsliv som för projekt som du tar dig an under din studietid. Anmäl dig till Drivhusets Projektledarutbildning och lär dig mer om bra tillvägagångssätt för att lyckas med dina projekt samt utveckla ditt entreprenöriella ledarskap.

Kursen är uppdelad på två tillfällen, ca 2 timmar vardera. Deltagande är kostnadsfritt, men anmälan obligatorisk.

DEL 1 fokuserar på projekt som arbetsform och innehåller såväl teori som praktiska övningar i hur ett projekt startas upp. Ni kommer att lära er olika verktyg som hjälper er att strukturera och arbeta effektivt med ett projekt. Vi bjuder även in en gäst som berättar om sina erfarenheter kring projektledning.

DEL 2 inriktar sig mot gruppdynamik och ledarskap. Vilka ledarskapsstilar finns det, hur håller man en bra möte med sin projektgrupp och vad kan vara bra att veta om man ska leda en grupp? Dessa frågor kommer ni få svar på under del 2.

Under del två går vi även igenom vad som är bra ledarskap och olika ledarstilar, med särskild nisch mot det entreprenöriella ledarskapet. Kursen avslutas med att en hemlig gäst från näringslivet delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter kring just ledarskap!

Del 1: tisdagen den onsdagen den 5 maj, klockan 16.30 till ca klockan 18.30
Del 2: torsdagen den 6 maj, klockan 16.30 till ca klockan 18.30

Anmälan hittar du längst upp till höger!

OBS! Vi planerar för att kunna hålla i denna utbildning på plats på Campus i Kalmar, med begränsat antal deltagare. Beroende på hur situationen kring COVID- 19 utvecklar sig, kan utbildningen komma att bli digital och ske via zoom istället.

Evenemangsdetaljer

Datum 5 och 6 maj klockan 16.30

Sista anmälningsdag 25 April

Anmäl dig

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!