VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
KALMAR
SV

Utbildning: projektledning och entreprenöriellt ledarskap

Drivhuset är tillbaka med sin populära projektledarutbildning - nu med nya inslag från Drivhusets forskningsbaserade metod TOOKIG!

Att kunna leda ett projekt och förstå ett projekts olika moment är eftersökta egenskaper, såväl för ditt framtida arbetsliv som för projekt som du tar dig an under din studietid. Anmäl dig till Drivhusets Projektledarutbildning och lär dig mer om bra tillvägagångssätt för att lyckas med dina projekt samt utveckla ditt entreprenöriella ledarskap.

Kursen är uppdelad på två tillfällen, ca 2 timmar vardera. Deltagande är kostnadsfritt, men anmälan obligatorisk (vi serverar fika och vill undvika matsvinn).

DEL 1 fokuserar på projekt som arbetsform och innehåller såväl teori som praktiska övningar i hur ett projekt startas upp. Ni kommer att lära er olika verktyg som hjälper er att strukturera och arbeta effektivt med ett projekt. Vi bjuder även in en gäst som berättar om sina erfarenheter kring projektledning.

DEL 2 inriktar sig mot gruppdynamik och ledarskap. Vilka ledarskapsstilar finns det, hur håller man en bra möte med sin projektgrupp och vad kan vara bra att veta om man ska leda en grupp? Dessa frågor kommer ni få svar på under del 2.

Under del två går vi även igenom vad som är bra ledarskap och olika ledarstilar, med särskild nisch mot det entreprenöriella ledarskapet. Kursen avslutas med att en hemlig gäst från näringslivet delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter kring just ledarskap!

Del 1: tisdagen den 13 oktober, klockan 16.30 till ca klockan 18.30
Del 2: onsdagen den 14 oktober, klockan 16.30 till ca klockan 18.30

Vi förhåller oss till Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer därför att begränsa antalet deltagare på denna utbildning till max 15 personer. Om du uppvisar symtom eller känner dig sjuk ska du stanna hemma.

Evenemangsdetaljer

Datum 13 och 14 oktober klockan 16.30

Anmäl dig

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!