VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
KALMAR
SV

Digital nätverksträff – Ta chansen och skaffa dig ett försprång ut i arbetslivet!

Många studenter missar helt att nätverka och lära känna näringslivet i staden där de bor. Var inte en av dem – ta chansen och skaffa dig ett försprång ut i arbetslivet!

Under två timmar kommer du digitalt att få lyssna på flera aktörer i Kalmar som på olika sätt kan boosta din tid som student och öppna dörrar till din framtida karriär i Kalmar.

Torsdagen den 22 oktober
Klockan 13.00-15-00

Online, via Zoom

Anmäl dig här >

Om föreläsarna

Vill du driva företag eller utveckla ditt ledarskap? 
Då är Drivhuset på plats och berättar mer om hur de hjälper studenter med idéer och ambitioner! Du kommer få veta mer om LNU karriär, och hur du som student kan få vägledning och tips gällande din framtida karriär! Vi sänder live från Varvsholmen, där Kalmar Science Park bjuder in och visar upp sin verksamhet och kontaktytor till näringslivet i regionen.

Amazon lanserar i Sverige
Anna Nordlander som är en av landets främsta Amazon experter med över åtta års erfarenhet av att sälja via den omtalade e-handelsplattformen. Under denna föreläsning kommer Anna att ge en unik inblick i hur det är att sälja på Amazon, dela med sig av vad vi hittills vet om Amazons Sverige-lansering samt kolla på vilka utmaningar och möjligheter Amazon för med sig in på den svenska marknaden.

Från studentrummet till miljoner i omsättning
Ni kommer även få träffa Olle Sandberg, grundaren till Solglasögonmärket Corlin Eyewear, som startade sin företagsresa redan när han studerade vid Linnéuniversitetet.

Som avslutning av dagen kommer vi lotta ut/tävla och dela ut solglasögon från Corlin Eyewear!

Naviga, företaget du träffar varje dag utan att veta om det
Patrik Granlöv på Naviga berättar om hur de samarbetat med studenter vid projekt, exjobb och hackatons.Naviga har tekniken för publicering av t ex nyheter åt marknadens största mediehus och tidningar.


Vi ser alla fram emot att träffa er och vi sänder live direkt från Varvsholmen, medans du lugnt kan luta dig tillbaka framför din skärm.

Ett samarbete och arrangemang av Kalmar Science Park och Drivhuset

Evenemangsdetaljer

Datum 22/10

Anmäl dig

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!