VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
KALMAR
SV

Blooper Evening

Välkommen att lyssna, inspireras och umgås på Blooper Evening – ett initiativ för att uppmuntra alla att våga misslyckas på sin väg mot framgång. Nyföretagare, studenter och andra nyfikna, se till att anmäla dig, de brukar snabbt bli fullbokade!

Under Blooper Evening delar de inbjudna talarna med sig av sina historier och deras misslyckanden, men också om sina lärdomar och hur de har kommit ut starkare på andra sidan. Under kvällen får du träffa tre inspiratörer som delar med sig av sina bloopers och svarar på frågor. 

Varmt välkommen att lyssna och umgås under avslappnade former i en härlig miljö! Något gott att äta och dricka kommer att serveras dig som är anmäld!.

Inspireras av

Marthin Freij, studiochef på Bontouch i Kalmar, har närmare 25 års erfarenhet av att misslyckas och göra fel, men också av att våga tro på sin idé och försöka igen. På Blooper Evening delar han med sig av exempel där han har vänt motgång till framgång.

Anna Wahlstam har massor av ”pannben”, och hennes livslust och energi har hjälpt henne genom TVÅ cancerresor. Idag jobbar hon för att sprida rörelseglädje till andra som drabbas av cancer. Anna är antagen till Kalmar Science Parks inkubatorprogram där hon får affärsutveckling som förbereder för tillväxt och hennes företag utvecklar en digital plattformstjänst för att tillgängliggöra träning och meditation under- och efter cancerbehandlingen. Hon sprider även erfarenheter i podden ”Vi ÄR inte Cancer”.

Lennart Swensén, Nöbble Gård är ett ekologiskt lantbruks- och familjeföretag norr om Kalmar. ”Jag är en fotbollsälskande 4:a barnsfar som försöker se lösningar och möjligheter där andra ser svårigheter och problem. Jag ska prata om en investering i en maskin som inte riktigt blev som det var tänkt och en konferens i Riga som bjöd på en stor överraskning.”

Evenemangsdetaljer

Datum 12 oktober kl 17:00

Plats Restaurang Zegel

Sista anmälningsdag 12 oktober

Anmäl dig

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!