VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
KALMAR
SV

Välkommen till Drivhuset

HÄRIFRÅN. TILL HUR LÅNGT SOM HELST.

Drivhuset hjälper nya entreprenörer att starta och driva företag eller på andra sätt förverkliga sina idéer. Genom att erbjuda vägledning, utbildning och en kreativ kontorsmiljö skapar vi framtidens företag och fler entreprenöriella individer.

VÄLKOMMEN TILL DRIVHUSET

VARFRÖR?
För att vi ska kunna skapa en hållbar framtid måste våra ledare och utvecklare vara rustade med färdigheter som skapar rätt förutsättningar.

HUR?
Vi inspirerar, utbildar och tränar individer att bli entreprenöriella pionjärer som driver hållbara lösningar för att forma en bättre framtid genom våra metoder som bygger på forskning och verklighet. Genom vårt arbete strävar vi efter att odla en generation av innovatörer och samhällsbyggare som är rustade att skapa en mer hållbar och inkluderande värld vare sig de startar eget företag eller blir anställda.

VAD?
Kostnadsfria skräddarsydda vägledningssamtal:
Varje Drivhus erbjuder kostnadsfria skräddarsydda vägledningssamtal utefter individens behov. Vi kallar detta våra coachningmöten. Här har en individ chans att få den hjälp hen önskar med att utveckla en egen idé, starta ett företag eller bara lära sig om våra metoder och verktyg.
Utbildningar och inspirationsevent:
Beroende på vilket Drivhus skiljer sig erbjudandet lite då varje Drivhus arbetar utefter lokalt värdeskapande. Inspirationsevent och utbildningar är alltid i syfte att engagera och göra individer mer medvetna om hur idéer blir till verklighet och framförallt hur innovation skapas.
Kostnadsfria onlinekurser:
Drivhuset har kostnadsfria onlinekurser som erbjuds på flera olika språk. Det är byggda utefter konceptet microlearning där varje kurs är max några minuter lång och pedagogiskt upplagda med videoklipp, bilder och text. Se här: www.drivhusetonline.se
Utbildning i våra metoder LOOPA & TOOKIG:
Våran metodansvariga Mariah Ben Salem på Drivhuset Norden utbildar över hela Sverige i metoderna. Mariah har också varit med och tagit fram böckerna om våra metoder.

Läs mer

38999

vägledningar

55

anställda

9402

startade företag

13

lokala kontor

Läs mer

”Drivhuset hjälpte mig att att förstå hur jag ska ta mina idéer till verklighet!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!